Узбек кино онлайн в отличном качестве!
Главная » 2014 » Iyyul » 2 » Hudo Biladi Uzbek Tilida Hind Kino
20:43
Hudo Biladi Uzbek Tilida Hind Kino
Режиссер Раджив Мехра
Ролларда: Шохрух Хон, Джухи Чавла, Вивек Мушран, Панкаж Капур, Пунит Иссар, Тинну Ананд ва бошкалар

Ташландикдан топиб олган болани, хамма Ташландик деб чакиришади, лекин уни бикию олган бобосидан – «Бобо менинг исмим нима?» деб сураганида, бобоси «Худо билади» деб жавоб беришади. Шу билан унинг исми Ram Jaane (хинд тилида «Худо билади») булиб колади.

Если у человека нет имени и ему все равно, что с ним будет в конце, он может не задумываться что будет с его последователями. Но у нашего героя все-таки есть в душе светлая частица, не запачканная грязью и злобой. Он понимает, что катится в пропасть и не нужно с собой брать ни в чем не повинные души.
Особым украшением этого фильма является главная песня и танец. После просмотра в так и крутится на языке - «раму джане, раму джане». Человеку являеющемуся примером для подражания тем более среди подростков, однажды стоит остановиться и оглянутся. Кто он такой и куда он идет, что он сделал  хорошего и плохого в жизни. Чему он своим примером учит других и куда он за собой их ведет.

Узбек тилида онлайн куриш


Категория: Хинд фильмы | Просмотров: 6154 | Добавил: UzFilm | Теги: Hudo Biladi Uzbek Tilida Hind Kino , tarjima kino, xind kino o'zbek tilida, yangi uzbek kino 2014, Hudo Biladi Uzbek Tilida Hind Kino, uzfilm.ru, uz | Рейтинг: 4.0/2
Sherlock Holmes 2 uzbek tilida

HD sifat
Chiqqan yili: 2011
Davlat: AQSH, Warner Bros. Pictures
Janr: Jangari, trillеr, kriminal, dеtеktiv, sarguzasht
Davomiyligi: 02:08:44
Tarjima: O'zbek Tilida
Rejissyor: Gay Richi
Rollarda: Robеrt Dauni ml., Djud Lou, Numi Rapas, Reychеl MakAdams, Djarеd Xarris, Stivеn Fray, Pol Andеrson, Kеlli Raylli, Djеraldin Djеyms, Eddi Marsan

Ulugbek Rahmatullayev Nega mayussan

Ko'pchilik kutkan video klip

Всего комментариев: 0
avatar